Följ Kalmar Öland Airport AB

Nu släpper Ving resorna till sommaren 2017 från Kalmar - fler resor till Rhodos

Pressmeddelande   •   Jun 21, 2016 09:00 CEST

Idag finns de flesta av nästa sommars sol- och badresor bokningsbara på Ving.se. Bland dem Vings direktflyg från Kalmar Öland Airport till Mallorca och Rhodos. Till populära Rhodos har Ving satt in ett extra flyg nästa år vilket motsvarar en ökning med 20 procent från 2016.

De som redan idag vill försäkra sig om en semesterresa till nästa sommar kan från och med idag boka sin resa på Ving.se till Rhodos och Mallorca från Kalmar Öland Airport.

Sommaren är den period då allra flest väljer att resa på semester, särskilt barnfamiljerna. Boendet blir allt viktigare, ofta viktigare än själva resmålet och för att få de bästa rummen på de mest efterfrågade hotellen gäller det att vara ute i god tid. Det är också Vings egna förädlade hotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och Family Garden, som släpps upp till försäljning redan nu tillsammans med ett antal andra omtyckta hotell.

– Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Kalmar Öland Airport, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

– Vi är glada för att Ving även nästa sommar satsar på en hel säsong till Mallorca, en av de absoluta favoritdestinationerna från Kalmar och att Rhodos, som nu går in på sitt tredje år, verkar ha etablerat sig som resmål bland Kalmarresenärerna och kan fortsätta växa, säger Karin Lagerlöf, marknadschef Kalmar Öland Airport.

Vings program från Kalmar sommaren 2017:

Mallorca: Avgång tisdagar under perioden 25/4-26/9, 2017.

Rhodos: Avgång onsdagar under perioden 10/5-14/6, 2017

För ytterligare information, kontakta Magdalena Öhrn, informationschef Ving, tel 0709-513075 eller magdalena.ohrn@ving.se

För bilder, besök gärna Vings bildarkiv: www.ving.se/bildarkiv

Kalmar Öland Airport verkar för att i nära samarbete med näringslivet, regionen och ägaren Kalmar Kommun, utveckla flygtrafiken till och från Kalmarregionen, såväl nationellt som internationellt. Med en tydlig framtida målbild samlar man verksamheten under tre utvecklingsområden; för en attraktiv livsmiljö, för framgångsrika globala affärer och för en fördubblad besöksnäring i regionen. Kalmar Öland Airport är med sina ca 222000 passagerare Smålands ledande flygplats med reguljär trafik till Stockholm och Berlin samt en omfattande chartertrafik till Grekland, Cypern, Italien, Kroatien och Spanien.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera